От няколко години се говори, че Адам МакКей ще режисира филм

...
От няколко години се говори, че Адам МакКей ще режисира филм
Коментари Харесай

Филмът, от който се отказа Дженифър Лорънс

От няколко години се приказва, че Адам МакКей ще режисира филм за Елизабет Холмс и сякаш новаторската ѝ компания Theranos.
 Дженифър Лорънс, Bad Blood, Apple и какво се случва с кино лентата за Елизабет Холмс и Theranos
Какво се случва с кино лентата на Дженифър Лорънс за Елизабет Холмс

Развитие след толкоз години

В края на предходната година разбрахме, че Дженифър Лорънс ще влезе в основната роля в Bad Blood , само че тогава не се знаеше нищо повече. Времето минаваше, а Hulu не го пропиляваха просто ей по този начин, тъй като съумяха да създадат сериал за Холмс - The Dropout, в който тя бе изиграна от Аманда Сейфрид.

И по този начин остана да чакаме развиване около Bad Blood, тъй като ни беше в действителност забавно коя ли ще се оправи с ролята по-добре - Сейфрид или пък Лорънс. Е, явно няма в никакъв случай да разберем, тъй като според The New York Times Дженифър Лорън се е отказала от ролята и кино лентата като цяло.

Решението си е разкрила самата тя в изявление за изданието, като повода е именно The Dropout. Лорънс е споделила, че е гледала сериала и счита, че Аманда Сейфрийд се е справила по великолепен метод. Ето за какво няма потребност да повтарят историята.
 The Dropout, Елизабет Холмс и първи филмов откъс на сериала с Аманда Сейфрид за измамата на Theranos
Как се печелят милиарди с една неистина

Трейлър на The Dropout с Аманда Сейфрид

Сейфрид даже завоюва премия Еми за ролята си на Холмс. Колкото до Bad Blood, филмът би трябвало да е основан на книгата от 2018 година Bad Blood: Secrets and Lies in a Silicon Valley Startup. За момента обаче не е ясно дали ще се търси заместител на актрисата, или концепцията за кино лентата като цяло ще бъде хвърлена в кошчето.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР